Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я думав цілих 2 (
-
Не уточнила. У нас з сином паспорти вже у візовому центрі. Чи можна додати апліканта якщо у мене вже сформована заява?
-
Доброго вечора. Скажіть будь ласка, чи можна додати ще одного апліканта до заявки? Хочу чоловіка додати чи краще подаватись окремо новим запитом?
-
Подскажите какой почтой отправлять паспорт с Чехии, и можно что бы не ехать а что бы прислали паспорт назад с вызой, или нужно лично забирать, спасибо.
-
Залишу людям для пошуку, хто зіштовхнувся з проблемою завантаження додаткових форм, що вимагають додати перед біометрією (для військових, держслужбовців тощо) Ось посилання де я завантажував www.canada.ca/en/immigration-refugees-citizenship/corporate/publications-manuals/operational-bulletins-manuals/refugee-protection/canada/intake-procedures-inland-offices-regarding-claims-refugee-protection.html Але зараз не виходить (можливо час від часу працює некорректно) Також ось по цим кодам IMM..... Details of Military Service [IMM 5446] Details of Police Service [IMM 0150] , and/or Details of Government Employment [IMM 0149] можно в гуглі знайти на сторонніх сайтах форми які відкриваются без проблем Наприклад www.templateroller.com/template/2325508/form-imm0149-details-of-government-employment-canada.html Може адмін якось форматує та матиме змогу відповідати, чи люди так знайдуть хто дійсно буде шукати
-
Доброго вечора! відправила паспорт до Дубліну 20.10. з 24.10 було повідомлення, Your application, tracking ID No. ... has been received and is under process at the IRCC Office. А сьогодні 28.11 отримала повідомлення - The decision envelope for your application, tracking ID No. ... has been dispatched from the IRCC Office, to the Canada Visa Application Centre in London. Виходить, що мій паспорт пробув у Дубліні більше місяця і тільки сьогодні потрапив до Лондону?
-
Мы на подобие такого делали.
-
Курьер сказал приняли, те что на прошлой неделе приняли и трек номер есть у всех паспортов