Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора. Потребую допомоги . 7 липня ми зареєструвалися на візу Cuaete. 30 липня (з особистих поважних причин)подали заявку на біометрію у м.Львів,нам ще не прийшла дата запису на біометрію. Переживаю ,бо 7 серпня (понеділок)закінчується 30-ти денний термін подачі. Дуже прошу допомоги,щоб не втратити візу. Як мені діяти зараз. Щиро дякую всім,хто відгукнеться❤️
-
Привіт! Вам потрібно написати в кризову форму детальніше вашу ситуацію і попередити їх щодо затримки здачі біо (прикласти емейл на запис, розказати про чергу і тд). Також рекомендую подзвонити на гарячу лінію і теж саме продублювати словами. Попросити створити заяву щодо вашої заявки з цією інфо. Через день передзвонити ще раз і вже у іншого оператора спитати чи бачить він це інфо. Кризову і номер телефону для дзвінків ви знайдете в прикріплених повідомленнях. Ну і робити кроки, що я написала вище, 2 рази на тиждень, щоб вони точно побачили від вас необхідне інфо 🙏🏻🙂
-
Да, но я не говорю на Украинском
-
Можна написати Вам у приват?
-
Видимо поэтому мне в личку никто не написал 😭
-
Да все в порядке, не переживайте) За 11 месяцев ожидание визы, хочется уже шутить направо и налево) В чате все добрые, кто может, тот всегда поможет
-
Чому Ви так реагуєте??? Я прочитала повідомлення п.Марії і пробую розібратися поки сама. Я Вам дякую п.Олександра,що відгукнулися на моє прохання ,буду вдячна якщо Ви допоможете нам.
-
Всем добрый вечер) и так ожидание 12 месяцев и нам пришли реквесты ( на вторую поданную анкету в июле ) получили реквесты муж и 4 детей , но не я 🤣 моя биометрия ( ни первая , ни вторая ) не подвязалась 😩 Может кто - то вкурсе насчет биометрии звонить в кризисную форму или в сервисно- визовый центр где сдавала биометрию ? И надо им отправить в течении месяца паспорта или можно через полтора -два ?