Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
дякую, буду мати на увазі, але на сім'ю з 5 чоловік вигідніше подати самому і забрати, бо сума кругленька набігає. Я свої паспорти відправляла з Жешува. Лише забирав чоловік у Варшаві. Якщо подає один, то так, вигідніше через агенство це робити однозначно. В нас навіть є кому забрати у Варшаві, родичі живуть.
-
А, о, дякую! Я навіть не знала :)
-
Там у питаннях "Офіс розглядання" - це де таку інформацію можна знайти? Бо я хочу заповнити, а не знаю, що писати...
-
Тут гдето была статистика по городам. 🇨🇦🇨🇦 Если вы получили визу, пройдите пожалуйста мини опрос для статистики shorturl.at/jRZ13 🇨🇦🇨🇦 Все кто закончил с вклейкой пройди пожалуйста мини опрос: shorturl.at/glmY5 Ответы по вклейке : http://shorturl.at/hlor8 Результаты опроса по ожиданию виз тут: shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa
-
Я не ввожу людей в заблуждение. По закону на ребёнка должен быть паспорт, вписка была когда не работали паспортные столы. Нет паспорта - нет вклейки, исключением была спец форма и указание отсутствия документов для тех у кого не было загранников. Вам вклеили визу для ребёнка в паспорт матери?
-
Добрий вечір! Підкажіть, будь ласка, я знаходжуся в Грузіі, хочу відправити паспорт на вклейку візи до Варшави через dhl, ніде не бачу , щоб таке було заборонено, але й підтвердження, що можна з третьої країни так подати паспорт на вклейку теж не знаходжу. Може хтось так вже робив, або розуміється на цьому?
-
Добрый день, у меня проблема, у меня дочь живёт со мной в Польше, она как беженка, папа её в Украине пропал и ни сном ни духом. От меня требуется разрешение на выезд ребенка от папы. Фамилия у дочери отца, у меня другая. Что делать ума не приложу, у меня виза уже вклеена
-
Нет, у неё должен быть свой загран паспорт. Делайте его в ускоренном режиме.
-
Вы не можете самостоятельно сменить тип заявки И это никак не влияет на скорость рассмотрения