Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ну все, я відправила наші паспорти, а малої не надсилала, бо не надійшов же лист на пошту! Тут писала запитувала, люди казали відправити паспорти дорослих, а вже після вуглецем з копіями паспортів дорослих, паспорт малої! Тепер виходить, що треба було разом( це виходить, що ми попустимо строк подачі на дитячий, якщо не відправити разом з дорослими паспортами? Десь взагалі прописано це?
-
Всім привіт. Прислали мені паспорт із вклеєною візою. Паспорт діє до 2027 року, а віза дійсна до 2026 року. Чому так, хто знає? Вроді як всім дають візу до кінця дії паспорту.
-
дитячі паспорти разом з дорослими, всі разом
-
Я подавала дитячий паспорт без реквесту з України в Берлін Вклеювали візу дитині у Відні До паспорту подала лист-прохання (на англійській мові у довільній формі)на прискорення розгляду заяви та вклейку візи та свій реквкст та копію свого паспорту, довіреність від батька дитини, свідоцтво про народження дитини на англійській та копію укр паспорта батька дитини (у нього немає закордонного)
-
t.me/cuaetwaiters/270286
-
спасибо
-
если речь про очередь к узким специалистам в Канаде - да, но некоторых из них здесь заменяет семейный врач терапевт, к чему тоже не все могут привыкнуть сразу...проблема такая есть, но к системе можно привыкнуть... а медикал эммигрэйшн экзам вообще к этому отношения не имеет. так что все таки испорченный телефон, ибо услышали "медицина" и всё связали в одну кучу ) п.с совет: лучше полечите зубы по максимуму в Бишкеке, если есть возможность :)
-
я имел в виду на приём к обычному врачу
-
я думаю дело не в испорченном телефоне, а в том, что просто на приём записаться очередь 3 месяца. На мед комиссию я так понял другая очередь
-
спасибо