Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
В Україні так, люди живуть також від ЗП до ЗП(але ще кто як). Але в Україні нерухомість коштує ну мабуть в 10 раз дешевше. Звичайно і зарплати нижчі. Тож мабуть якщо людина половину свого прибутку може віддавати на оренду в Україні, то вона так само могла б за 20 років купити собі житло.
-
В Україні люди живуть не від зп до зп? Чи в Польщі? Податки в Канаді, як і скрізь, треба платити і вони такі ж самі +/- 20% (інформація доступна, можете ознайомитись). Хіба, що люди в Україні привикли взагалі податки не платити, а отримувати зп в конвертах, ну то вже інше питання. На рахунок житла. Так воно в Канаді дороге, але легко доступне. Можна взяти кредит і платити 20 років умовних 1500дол (процентна ставка при цьому не змінюється), а 1500 дол це місячна оренда. Відповідно ви або живете в своєму житлі і платите 1500дол, або в орендному і також платите 1500, вибір кожен зробить сам. В Україні чи в ЄС зможете таке повторити?
-
Многие что наши что не наши склоняются к выводу что в Канаде можно жить разве-что от ЗП до ЗП. Сам очень хотел и резко перехотел) Говорят большие налогие и огромные цены на недвижимость. Так-что либо США либо ЕС. Польша многим нравится, кто уже может сам сравнить. Как-то так)
-
Могу щас гс записать Или потом написать Есть причины, смотря для чего вы ехать и какая профессия
-
я получила визу пару дней назад! подалась 15 июля! ждать стоит!
-
-
Только с учетом кредитной ставки от 20% вам квартира выйдет не 36К а минимум 100К и это при условии что депозит минимум 30 а то и 50% надо сделать В Канаде процентная ставка если что 5.5%и депозит 5-10%
-
Не очень мизер. Я в трешке 80 метров. По счётчикам мало,а фиксированная плата,даже если я год тут жить не буду, 600 грв в месяц и до 2 тысяч в зимние месяцы за отопление и "обслуживание коммуникаций".те то,что от счётчика не зависит. В своем доме говорят,этот пункт меньше,не знаю,там свои проблемы
-
1.5к в месяц это овердохуя за гос счета, а не за элитное обслуживание новостроя. у меня 180грн квартплата и что-то около 25 грн вывоз мусора. вода, газ, свет, естесстно по 0. мой посыл про то, что твоя квартира- твоя. без необходимости платить налог на землю, владение и тд
-
Я б не сказала что мизер 🙈 у меня пустая квартира в Днепре… 3 комнаты 76 кв- за пустую квартиру текучка коммунальная с охраной 1-1.5К гривен в месяц, отопление около 3К гривен в месяц🤦♀️ и это сталинка 36г выпуска🙈 Я б сказала охренеть Почти два года каждый месяц денежка тютю
-
Научу получать от 45 долларов в день. 21+
-
Пішла нова хвиля «не їдьте в Канаду»?))) Тут принципово вже туда поїхати хочеться, хоч через мандамус, хоч через платну візу без плюшок. Як взагалі можна рівняти Канаду з Європою, а тим паче з Україною, там інша незрівнянна планета, у всьому, міняйте в голові або навіть не збирайтесь туди, вашими заявками тільки затримуєте тих хто розуміє цінність даної країни.
-
Я поки не в Канаді але якщо дивитись на сайти аренди і продажу нерухомості - в Канаді житло дешевше ніж в Британії та Німетчині. А якщо порівнювати приблизно однеі те саме за площею і т.д. - то прям сильно дешевше. Якщо в Едмонтоні за 350к можна купити доволі непоганий будинок метрів на 130 за 350к і він буде не дуже і старий то в Британії навіть в півнісчних(тобто дешевих регіонах) за 200к фунтів реально купити старезний будинок середини минулого сторічча без вентиляції зі стінами в одну цеглину товщиною і т.д. і дивитись щось більш менш пристойне навіть на півночі Британії можна тільки від 300к фунтів. Я вже мовчу про південь де ціни х1,5-2. Так само і рента - так в Британії можна знайти порівняно недорогу - за 500 фунтів приблизно - але це буде в якомусь супер депресивному місті в старезному таунхаусі зі всіма його проблемами. Житла подібної якості я в Канаді просто не знаходжу. А якщо брати щось схоже - в Канаді знову ж таки дешевше
-
Привет Ренат Добро пожаловать в чат Ждунов. Правила чата: 1. Пользуйтесь поиском по чату, прежде чем задать свой вопрос. 2.Уважать друг друга 3. Пользуйтесь функцией reply 4. Не дробите сообщения 5. Обсуждаемые темы : ожидание визы, вклейка визы cuaet (Биометрия, религия, секс ориентация и остальное здесь не приветствуется.) 6. Реклама запрещена. 7.Общаемся между собой на любом удобном языке. 8. Только текст/gif/стикеры. Голосовые Не используем 9. В ЛС админам НЕ ПИСАТЬ. За это тоже read only За нарушение правил отправляем на read only на 1 день. При одном грубом нарушении, или постоянном несоблюдении правил - бан и удаление из группы Для других тем есть чат t.me/speakingforwaiter