Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора. Мати копію закордонного паспорта.
-
В мене така сама історія потрібно перевести довідку з рагсу і прикрити у документи, бо прийде запрос за батька( також мають бути переведені документи на Анг свідоцтво про шлюб, свідоцтва дітей і супроводжуюче письмо де ви розкажете зо в Україні є закон , номер закону ….і що дитина не всиновлена)
-
Термінів немає. Тобто скільки їм влізеться) Ми 22.09 додали доп доки
-
Скільки по часу дозапит документів обробляється? В нас 19.10 був дозапит вироку, ми доки надали 25.10 і ...тиша😪
-
Я сегодня сдавала ничего дали чек с номером сейчас на емайл пришло смс паспорт в пути и трек номер .. спросила примерно сколько ждать паспорта ответили около месяца ..
-
В нас були окремі апплікейшени, бо на той час в мене не було впевненості що до виїзду з країни. То я подавався окремо.
-
-
В мене по старшій дитині статус я - одинока мама
-
Добре, дякую за поради. Буду писати в кризову і нагадувати про терміни та стан в країні. Бо моя дружина та діти вже з візами.
-
Ну так ми вам і кажемо, що пробували все, відповідь одна - чекайте
-
Теперь и наша семья не ждуны ! Сегодня вклеили моим детям наконец-то + 2 визы , Вена. Подали в августе 11 числа, 24 августа муж и я биометрия, 10 октября забрали паспорта с визового, но и 10 октября подала паспорта детей без реквеста , посоветовали в самом визовом сотрудники, после много дополнительных документов и миллион писем на разные и кризисные формы, но слава богу нашлись люди которые перевели документы и составили грамотно в деловом стиле письмо прошение и вуаля )Все ок