Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дітей частіше переклад вимагають, для свідоства про шлюб рідше. Якщо хочете пришвидшити розгляд то з перекладом краще
-
Треба
-
Всім привіт є одне питання сьогодні в Варшаві я відправив свій паспорт поштою на вклейку візи скільки ви часу чикали щоб забрати самий паспорт з Візового Центра Варшава буду забирати особисто.Будласка напишіть в кого яка була ситуація.
-
Думаю лучше отдельно, могут случайно одного записать
-
А какая причина отказа? Био сдавать еще раз не нужно
-
Сегодня был в Варшаве , сотрудник сказал, что отменили, так как многие не успевают, ибо нет места чтобы записаться . С биометрией та же история была. Позвоните уточните ещё раз, если хотите на 100%. Если можете, сделайте мне меньше задержку, сложно отвечать
-
Мой паспорт в IRCC с 31 октября и без ответа
-
Скоріше по факту. Краще самому, або через когось, бо там біда зі зворотньою доставкою. Я чекав майже чотири неділі, випадково знайшов
-
Зовсім не чула про таке. Нічого не відміняли. Офіційне посилання?
-
Никто не отменил 30 дней для отправки паспорта
-
Сьогодні була ситуація, загубили людині паспорт, три години в тому центрі шукали, не знаю чи знайшли. Краще пошліть когось особисто здавати . 30 днів відмінили термін
-
Якшо трек був внутрішній,VFS то скоріше за все буде повідомлення, а можна і не бути, я пощастить