Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Скільки часу з дня подачі чекаєте на рішення по visitor visa? Якщо тут є такі, які все таки вирішили подати на візітор візу і не чекати на CUAET visa?
-
А де ви цю інформацію бачите? Можливо час очікування ще залежить з якої коаїни подавати?
-
Тільки думаємо подавати. Починаємо думати про план В, бо бачимо, що ризиковано чекати, що план А спрацює
-
Так, ми це розуміємо. У нас троє дітей. Їхати всим разом з шансом не отримати ворк перміт по прильоту нам не підходить. Чоловік іноземець. Думаю, може спробувати з візітор візою, якщо по прильоту не дадуть, то подамо онлайн, повернемося до країни де є робота, житло і почекаємо 4 місяці за межами Канади
-
Дякую!!! В країні де я зараз дають 173 дні. Значить немає сенсу.
-
А потім все ж таки він може заїхати по візітор візі і просити в IRCC надати йому spousal work permit. Але тоді краще вже подати чоловіку на візітор візу після 31.03.24
-
Всем добра! У кого-нибудь есть инфа как визовые центры работают (или зависит от страны)?
-
Ахаха, От сотрудников))) но должны работать все
-
Добрый день Я на сайте VFS нужной страны смотрю, там есть график праздничных дней В Сербии например 1 и 2 января выходные