Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Просто на почте просите отправить курьером. Они там помогут всё заполнить.
-
Столько времени ожидания,а ответа ноль .С 17 мая жду,после биометрии.Может какашки уже перестали работать и надо что то другое придумать.Какашки это к деньгам,а вот поверить в визу и попросить это другое.Может так🙏или так ☘ листок это символ на удачу.Накидайте пожалуйста☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘☘🍀🍀🍀🍀
-
Добрый день. Кто подскажет? Биометрия 24.05 (я и жена) В июне заполнили анкету на ребенка (1 год) 04.11 пришёл паспорт реквест ребенку, а нам ничего. Как это понимать, почему нам ничего не приходит, ребёнок же сам не полетит, у него даже отдельного паспорта нет?
-
Дякую за відповідь) мені як раз був цікавий ваш досвід
-
Будь хто може завезти і будь хто може забрати але потрібна заповнена довіреність щоб забрати вона повинна прийти в кабінеті IRCC
-
Як правильно заповнювати Consent form на дітей? Хто ставить підпис? Той з батьків, хто був у Application form зазначений як представник?
-
Ждали реквесты детям с июля и не дождались, подали паспорта в Варшаву без реквестов и там вклеили визы🤓
-
Тобто, за мене мій паспорт може занести хтось інший, не обов'язково я?
-
Я не займаюсь підвозом чужих паспортів, але можу поділитись досвідом як сам возив та забирав паспорти в Бухаресті ))) Приїжяєте до Бухаресту з жд вокзалу 105 автобусом ( доречі для українців поки що безкоштовно) доїжяєте до візового центру ( адреса є в інтернеті) без запису та без черг виходить співробітник центру і забирав паспорти , вся процедура займає 16хв, і все їдете гуляти по Бухаресту( це в моєму випадку доки чекав потяга))) точно так і забирав паспорти , прийшов лист на почту що документи готові до видачі , взяв білети до Бухаресту і гайда , бланки концепт форми там є тому можна заповнити прямо в візовому центрі
-
На наступний день прийшла біометрія 4 листопада запрошення на вклейку
-
А что детям ждали?
-
Да, записывалась на 1 место (словила окно ночью в 00:04) и подали взрослый + детские паспорта