Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую!
-
Здравствуйте, есть ли тут те, кто в процессе ожидания визы успел родить в другой стране? Нужна ли виза новорожденному? Сложно ли получить, долго ждать? Это наверное туристическая нужна...
-
Спасибо за ответ.
-
Нужна виза новорождённому. Получить сравнительно не сложно заполняете все тоже самое что и на вашу визу, приереплвете свои визы, платите злобы и подаётесь. Ждёте. Завтс от страны время ожидания.
-
🔴Мы готовим письмо с подписями ‼️НАМ НУЖНЫ ПОДПИСИ : Подпись: Имя фамилия Ukraine/cituaenne canadienne/ RP Address: город, почтовый код Signature date: дата подписи Подписи высылайте мне в телеграмм: @Lyudmyla19 Проблемы украинцев в Канаде подавших по программе Résidence permanente pour les ressortissants ukrainiens ayant des membres de la famille au Canada В письме описаны все проблемы украинцев и не только проблемы по семейной программе Мы хотим донести эти проблемы всем возможным министрам и репортерам Так же есть группа потерянные аппликации: t.me/+8Mes7vA7vlNkODVi Также группа помощи украинцам на территории Квебека и Канады где вы можете найти много полезной информации: t.me/ramq_quebec_ukraine_PR
-
😄🥹😃☹️🙃😀😍 За які порушення можна втратити чи не отримати PR. Дата та час: 12 січня 6:00 PM EDMONTON 8:00 PM TORONTO На вебінарі ви дізнаєтесь: - За які порушення імміграційного законодавства можна втратити право на PR. - Основні правила, яких необхідно дотримуватися під час перебування у статусі тимчасового чи постійного резидента. - Ефективні способи вирішення конфліктних ситуацій з імміграційними органами. Спікер: Остап Босак Міграційний консультант: #R707276 Email: [email protected] Кому буде корисно: -Тим, хто уже отримав омріяний PR. -Тим, хто планує подаватися на PR або вже перебуває у процесі подачі документів. -Всім, хто хоче краще розуміти правила та нюанси імміграційного законодавства Канади. Посилання на вебінар буде надіслане після реєстрації: forms.gle/2pcK3KX62LeNxMtc8
-
Я тоже сначала подумала спам 🌚
-
Всім Привіт! Порекомендуйте будь ласка надійного імміграційного консультанта щоб проконсультуватися з приводу подачі на PR в провінції Онтаріо.
-
Доброго вечора. Підкажіть будь ласка, як краще зробити. Хочу заповнити форму ATIP, але не розумію як правильно зробити. Я в Канаді, а дружина в Україні і я хочу по ній зробити запрос. Але на самому початку є примітка шо за межами Канади не можна робити цей запрос, а якщо я хочу від свого імені на неї запросити то потрібно заповнити спеціальну форму? Хоча там є пункт іноземний громадяни за межами Канади. Підкажіть будь ласка, як краще