Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я думаю що мається наувазі що видаватимуть лише до 31 березня На отримані візи це не розповсюджується
-
Але все може змінитись і програму продовжать до поки це невідомо
-
Сам сиджу і гадаю що робити
-
Так а якщо ВП на руках? Нам прислали його після вклейки візи Дійчний до 25 року Теж до 31 березня?
-
+16133214243 від 6.30 до 19.00 Toronto time І дивіться щоб були кошти приблизно в мене знімало 1 євро за хв
-
Подскажите, пожалуйста, через сколько может прийти foil less visa?
-
Всем доброго вечера и скорейших виз! Заявка -04.06(семья с 2 детьми,муж -иностранец) Биометрия-08.06(Тбилиси) 09.08-реквест мне 11.11-реквест одному ребенку 14.11-запрос доп документов на младшего ребенка(документы отправили в тот же день) 16.11- реквест младшему ребенку и мужу Меня рассматривал Лондон. На старшего ребенка реквест пришел ночью(возможно кому то интересно) Всем удачи!
-
Порадьте, будь ласка,що робити!!! Я оплатила за кур'єрські послуги лише за один паспорт,а потрібно було за 4. Відповідно мені кур'єр доставив лише мій паспорт,решта паспортів у візовому центрі. Мені потрібно оплатити за інші і вислати чеки їм на електронну пошту? Чи потрібно ще якісь документи? Хто з таким стикався???
-
Друзі, кому потрібен сусід, щоб дешевше зняти квартиру в Торонто, або його околицях, напишіть будь-ласка в ЛС‼️😁
-
Я не знаю) Никто не знает!
-
Всмысле уехать до 31 марта? А позже с визой на руках?