Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
К сожалению, если статья, по которому вы получили наказание в стране пребывания, предусматривает в Канаде даже теоретически 10 лет тюрьмы, то это блокер для Канады. Даже если бы вы это не указали сейчас, то для PR вам нужна обязательно справка с полиции в стране, где у вас был статус и всплыло бы потом .
-
Желательно имя, фамилия, номер паспорта и что за услуга
-
Конечно
-
Коли оплачуєш зворотню доставку кур‘єром онлайн через ібан, в поясненні треба писати за що оплата?
-
Я вичитав у цій групі таку інформацію (вже не пам'ятаю де і від кого саме), ось оригінал тексту: "З приводу вклейки візи в дитячі паспорти на які не прийшов Passport Request: на гарячій лінії VFS Варшави мені сказали що лише офіс у Варшаві має право на прийом дитячих паспортів без passport request. потрібно: Consent Form на кожен паспорт Копія паспортів батьків Копія passport request який прийшов батькам Чек оплати зворотньої доставки якщо треба (в межах Польщі, міжнародної немає) Лист де своїми словами описуєте ситуацію в інших VFS офісах сказали що дитячі паспорти не приймають, лише офіс у Варшаві підтвердив що вони приймають. Але вони не відправляють паспорти за межі Польші, тому відправити їм можна кур"єром але забрати прийдеться самому або комусь по довіреності. Відправляти можна декілька паспортів одним конвертом". Чи може хтось підтвердити цю інформацію, бо у мене саме така ж ситуація як описана вище? Може хтось так вже робив. Дякую!
-
Да это без разницы в принципе, от или не от, суть такова что не надо было писать это. Вы можете податься заново попробовать, но если вам уже пришел отказ, то не знаю это лотерея
-
Здравствуйте! Получила письмо на вклейку визы. Нахожусь в Украине. Но собираюсь в течение месяца вылететь в Китай. Возможно ли вклеить визу в Китае, биометрия была во Львове. И ещё, я не вкладываюсь в 30 дневной срок, будет ли это проблемой? Или всё же отослать паспорт в Европу сейчас через посредников? Возможно кто-то знает надёжные фирмы в Украине, кто занимается вклейкой визы. Спасибо!