Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Ну я приехал в пол первого, был один человек, они просто забрали паспорта и все, главное заранее подготовить все документы которые указаны на сайте, дело 2х минут. Единственное я вот сейчас думаю а как они решают потом, отправлять мне его курьером или я лично заберу, я что то не уточнил, пока не знаю как будет
-
Да, сегодня сдавал
-
Сегодня лично отдавал паспорта на вклейку в свой и паспорт жены, спросил за ребёнка без реквеста, упомянув что в Варшаве берут, на что мне ответили что это вам не Варшава, ждите…
-
Друзі, привіт! + дві дитячі візи. Історія для статистики: 16.06 - оформлення заявки; 07.07 - біометрія обох батьків; 11.08 - запит батькам; 23.08 - вклейка батькам в США; Весь вересень - дзвінки у кол-центр, листи в кризову форму, додавали через форму документ, що обидвоє батьків летять з дітьми до Канади і навіть відправили доки на вклейку дітям без запитів. Безрезультатно. Сьогодні отримали запити на дітей. Нічого не писала їм більше з вересня... З самого початку в заявці був повний пакет доків: - вся родина на одному прізвищі та планує в'іжджати до Канади разом; - з України легально всі разом виїхали за тиждень до 24.02; - в паспортах феєрія віз: американські діючі, британські, ірландські, лишень автрлійських не було...; - діти з закордонними паспортами; - всі переклади з самого початку були додані разом зі свідоцтвами про народження та шлюб; - вища освіта у обох батьків + додавала українські банківські виписки з самого початку... Нічого не допомогло та не вплинуло на ситуацію - чекала разом з усіма. Всім дякую за підтримку та бажаю якнайшвидше отримати візи.
-
Мне 6 недель клеили визу в Лондоне, сегодня наконец-то привезли паспорт с визой)
-
Забула дописати: Тиждень назад писали листи в кризис, від імені дітей. І позавчора чоловік написав лист від свого імені і описав в тексті листа ситуацію: номери анкет, прізвища, імена, прикріпив паспорти, сввдоцва оригінали та переведені, дозвіл батька дітей від першого шлюбу, свід.про одруження оригінал та переклад.
-
Підкажіть куди ви відправляли?
-
Підскажіть будь ласка де на даний час найшвидша вклейка віз у паспорти?