Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Чекайт на погодження. звернути. А там по ходу діяти будуть. Мають звернути увагу на термін дії паспорта
-
Я і збиралась в Канаді цим зайнятись, просто хотіла спитати чи зможу я з цим документом потрапити до Канади. Це просто треба чекати поки дадуть цей документ чи писати самій кудись
-
З Sjtd не потрібен Там ваше фото , персональні данні і віза Але в Канаді прийдеться всеодно цим займатись
-
Навіть з єдиноразовим проїзним? Вибачте що напрягаю з питаннями
-
Без паспорта ви не можете нікуди летіти
-
Мають самі прислати. Тим хто подавався бе закордонного паспорту. Але думаю , що і через кризову можна написати. Також бачив випадки , коли людям , які подавались по внутрішньому паспорту , всеодно приходить лист , де говорять - давайте паспорт. І термін в цьому листі - 60 днів. Одним словом - потрібно робити паспорт. Але пробувати можна
-
Якщо я буду вилітати з Австріі? Чи все одно загран паспорт потрібно робити?
-
canada-ukraine.notion.site/Single-Journey-Travel-Document-SJTD-7b86c7b436db4621b8c9486b9b629c82
-
Вам , мабуть в групу де тільки тільки оформлюють усі доки))) тут вже сидять ,хто чекає
-
А его как нужно запрашивать? Или они сами присылают в таком случае?
-
Добрый вечер! К нам пришло такое письмо. Ребёнку 16 лет, но потребовали биометрию. Обычно такое письмо приходит как ПДФ, но это пришло просто как письмо в почту. Вопрос: нужно ли, распечатать это когда пойдём сдавать биометрию? Об этом ничего не написано. У кого-то была такая ситуация?
-
Проездной документ Single Journey Travel Document
-
Відправите замість паспорта , дві. Фото Потрібно щоб вам зробили , разовий проіздний документ - single journey travel document По ньому є зараз запитання , щодо країни вильоту , але без дійсного закордонного паспорта у вас інших варіантів немає
-
Вас в літак не випустять навідь, або знімуть з рейсу ,якщо пересадка... Тільки в Україну впустять... Там за 4 тижня роблять)
-
А что это простите? ((
-
Мой паспорт нужно делать заново, из за того что он еще на девичьей фамилии был, новый ждать пол года нет времени, продавалась на свой просроченный паспорт, вот теперь и думаю что должно прийти?