Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Здравствуйте, для отправки паспорта на вклейку, в конверт нужно класть первые две распечатанные страницы или все из этих ?
-
+ 1 !!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 2.11 - 13 Дорослі - 4 Дитячі -9
-
Підкажіть будь ласка .ми заповнили заявку по cuaet, сьогодні у Львові здали біометрію(доречі безкоштовно). Після здачі біометріі, приходить відповідь що біометрія здана , і потім чекати коли прийде відповід по візі ? Чи треба робити ще якийсь запит щоб візу отримати ?
-
Мені взагалі швидко все прийшло, після здачі біометрії через 4 дні прийшло підтверждення, то я думала і дитині зразу підтвердять тоді коли й мені🤷😅
-
Нас посчитайте, выше писала, пришел дочке запрос по истечению 151 дня, и то я думаю, если бы не отправила ее паспорт вместе с нашими вызовами то ждала бы дальше)
-
Когда это было) визопад - акция единовременная. Непериодичная
-
Я про вот эту форму
-
Он ждал потому что он ждун
-
Доброго дня, підскажіть будь ласка, може в когось була така ситуація. Подала на візу собі і дитині 5р, біометрію я здала, вже прийшло підтвердження і запрос паспорта, а для дитини ніяких змін. Як зрозуміти чи одобрили візу для дитини чи ні?
-
Зачем ты её ждал?
-
Привет всем, VFS consent form она же форма соглашения VFS нужна обязательно? Или её не требовали. Сдавал в Варшаве
-
Здала 10 днів тому, ще чекаємо…
-
Не зависит от того где подавал паспорт или сдавал биометрию?