Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Вибірка в даній групі достатньо об’єктивна. Екзит-пол на виборах 2019 опитував 13тис респондентів, голосувало 18млн, тобто 0,07 %. І казали, що при цьому похибка не більше 2%. В даній групі 7700 учасників, на візу подались 600тис, тобто тут 1,28%. Єдине, що треба враховувати, що в групі мало людей, які досить швидко отримали візу
-
15 листів в кризисну. Спочатку просто писала балади🤣 з проханням пришвидшити розгляд, потім додала фотки як ракета впала біля моєї роботи і тепер без вікон і дверей....потім переклала всі документи і відправила додатково їм))) а потім почала дзвонити...сказали що моя заявка позначена як "термінова" з 14.10 І що?)))) А тут продовження))) 27.10 прийшов дозапрос на мою трудову діяльність від 18 років і мілітарі форм (По дурості вписала свою роботу ще раз в мілітарі)...написала пояснювального листа, що ніколи не служила....І відчуваю, що це все на довго
-
Биометрия 30.09 Паспорт реквест 31.10
-
Я иностранец из Ирака моя девушка уже получила визу, но я все еще жду,, Кто-нибудь так получил? Мы все вместе сделали ! 22.06 анкетa 23.06 вio 24.08 1 request Original passport Я до сих пор жду, тишина После того что два раза писали в кризис
-
У меня разная фамилия с дочкой, с ее отцом был гражданский брак, его фамилия в заявке была написана у дочери в разделе отец. Сложно, как по мне, установить связь мою и дочери( я поменяла фамилию уже после рождения дочери в ее свидетельстве о рождении у меня другая фамилия)🤦🏻♀️ Через кризис форму написала письмо от ее имени ( ей 15 лет) и приложила документы: свидетельство о рождении оригинал+ перевод, разрешение ее отца на выезд тоже оригинал и перевод и свое свидетельство о браке - оригинал и перевод. Возможно так они смогут отследить, что мы мать и дочь. Но пока ждали ответ от них мне пришел запрос на паспорт. И отправили в Варшаву на вклейку мой паспорт вместе с паспортом дочки вложив в конверт с паспортом копии всех документов. 🫣🙂
-
Це Ви з чого взяли що не отримали???? От на тому тижні коли жовтневим сипало де тільки не було біометрії (По всій Європі) головне по числах беруть і то не всіх. В цій групі важко враховувати. За тиждень тут дають +- 500 віз, а по статистиці +-10000. От якби всі були в одній групі і відписувались то можна було б судити про щось. А так тут таке для нас, що ми бачимо що IRCC працює.
-
Просто поискать YOLA?