Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 32 Дорослі - 23 Дитячі - 9
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 31 Дорослі - 22 Дитячі - 9
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 30 Дорослі - 21 Дитячі - 9
-
Я писала на минулому тижні, відповідь через декілька годин, відповідь стандартна: через велику кількість заявок, час розгляду може збільшуватись і все таке....
-
+ 3 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 29 Дорослі - 20 Дитячі - 9
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 26 Дорослі - 17 Дитячі - 9
-
Я не пробовала, мне ещё рано, только в пятницу будем забирать паспорта с визами.
-
Зайшла у 17:01 Уже білетів немає 🥲
-
Вдалося записатися?
-
Я вам в личку написала ..
-
Ой не скажите) мне 26.10 после 22.00 пришел реквест) У них день на день не приходится
-
miles4migrants.org/ukraine2canada/