Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Дякую за інфу! Ага, тобто у вас запросили додаткові документи, ви їх відправили, а потім подзвонили через якийсь час і вона допомогла?
-
Привет всем, только что отменила запись на личную подачу паспорта на вклейку в Варшаве на 11:30, 14.11.2022, может быть кому-то пригодится.
-
Можуть вони такий лист відправити, але не всі хочуть, бо це треба детально ваш файл і замітки по ньому переглядати. Нам пощастило потрапити на дуже совісну операторку на ім'я Шонік (Shonique, наголос на і). Вона сказала, що такий лист можуть відправити тільки тоді, коли пройдені всі етапи перевірки і не потрібно ніяких додаткових документів. Переглянула файли чоловіка і дітей:" Так, я справді можу такий лист послати ircc офіцеру". Але попередила, що ніхто не знає, коли він "соізволить" той лист відкрити і прореагувати. Удачі вам!
-
Люди, порадьте щось. Відправила паспорт на вклейку до Австрії 20 вересня, як виявилось,ціна на кур'єрську доставку збільшилась на 3.4 євро пару днів перед тим, не знала, про це мені написали на мій імейл після 2 тижнів запитів . Оплатила ту різницю і 3 тижні нічого взагалі,присилають заповніть форму,автоматичні листи,які вже міліон разів заповнювала і що моє звернення передане у відповідний відділ і все,по телефону також кажуть,що очікуйте і все. Може в когось було щось таке.
-
Ребят, обновите инфу кто сколько ждёт вклейку в Берлине?
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 12 Дорослі - 6 Дитячі - 6
-
Можно звонить в тот же день или лучше не надо?
-
+ 1 !!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 31.10 - 11 Дорослі - 5 Дитячі - 6
-
Можно и мне какашечек?)))