Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день всем, подскажите пожалуйста, возможно кто то в курсе, уже имея визу work cuaet в паспорте, возможно ли приехать в Канаду после 31 марта? Я имею ввиду подтвердит ли офицер в аэропорту наши визы для дальнейшей жизни и работы? И возможно ли получить денежную помощь после 31 марта? Ждём документы сына, просто не успеваем( Спасибо за ответ.
-
Достатньо ефективно цей метод працює?
-
Спасибо
-
Доброго дня! Для тих, хто здає біометрію у Львові, підкажіть будь-ласка - чи є можливість подачі в режимі живої черги? (запрошення і згода на обробку персональних даних на руках) Так як онлайн запис - щось із ряду фантастики, десь читав, що все вірно, але шукаю підтвердження:)
-
Переїхав офіс
-
Здравствуйте скажите пожалуйста мы с женой забирали наши паспорта в Варшаве на Chlodna 51 а детские пишет что забирать в Blue sity в торговом центре кто сталкивался,подскажите пожалуйста, спасибо
-
Можливо ви знаєте, чи можу я сама привезти паспорт на вклейку візи(в Рим можна привозити самостійно!), мені 17 років, чи потрібен батько ?
-
Всім привіт. Подали з дружиною в вересні на cuaet. В Листопаді дружина отримала запрошення на вклейку і через два дні я отримав повідомлення на додаткові документи а саме про минулу роботу, на наступний день відправив все що потрібно було і по сьогоднішній день нічого не приходить. Три рази писав в кризис форму а відповідь однакова по типу ваша заявка помічена приорітетною. Підскажіть що робити може є якісь лайвхаки?
-
Спасибо.