Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня, теж для статистики) +1 реквест дитячий
-
Точно так совершенно случайно хотя заходила каждый день в почту и сегодня пришёл запрос на паспорт .. прям удача 🍀
-
Подскажите ребёнок вклеен в паспорт впускают на самолёт с фоил лесс визой?
-
Відправляйте свій апрув з дитячими паспортами🙏
-
Накидайте какашек, ребенку 4 месяца, сил нет ждать уже 🙈🙈🙈🙈
-
Доброго дня, доповню статистику 04.09 Заявка групова, двоє дорослих і дитина 2 роки 10.10 Біо в Берліні 26.10 сьогодні валідація біометрії і запит на вклейку для дорослих Тепер хотів запитати спільноти поради, щодо вклейки. Ми наразі в Німечині по безвізу, насьогодні 30-тий день, дублюючих паспортів немаємо, посвідки на життя в німеччині також. Якщо відвезти самим на вклейку в Дюссельдорф і якщо по дорозі до місця де зараз живемо зустрінемо контроль який захоче провірити паспорт, як бути? Якщо не відвозити самим то куди краще відправляти зараз? Берлін, Дюссельдорф чи Відень? Дуже переживаємо що не встигнуть вклеїти за 60 днів які залишилися чи того страшніше десь загублять паспорти... На дитину поки чекаємо, як я бачу з повідомлень це ще не скоро ....
-
Я подала від себе і для хлопця також начебто як для від нього,але робила все я і заповняоа і подавала) тому по-факту рахується,що подавав він,хоча все заповняла і робила все я