Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Останнім часом перевіряв не частіше пари разів на тиждень. Після того як переходиш межу в сто днів, уже трохи перегораєш кожен день все перевіряти по десять разів😂 І чат кожного дня вже не читав. Просто займався іншими справами, вчив інгліш і т.д. Дякую за інфу, буду думати ким відправляти.
-
В кризову не писав, нікуди не дзвонив. Повторних заявок ніяких не створював. Просто смиренно чекав цього моменту 😊 Відгукнітся, хто має свіжий досвід відправки паспорта на вклейку з України ?
-
25.06 Application 28.07 BIO Lviv 01.11 дозапит документів 23.01.23 Original Passport request Трошки не дотягнув до пів року. 179днів і нарешті сталося Диво😂😂😂😂
-
Thanks. I'm sorry for the message last time. It was an auto suggestion mistake from the phone. Secondly, I'm in Kiev now and I want a reliable lawyer or agent to help me get birth certificate for my child
-
Добрый день,скажите пожалуйста как правильно сделать,заполнил форму на получение визы,но так как долго ждал,то создал вторую, буквально через пару дне пришёл запрос на паспорт по первой форме,визу уже получил,что делать со второй формой,нужно ли ее аннулировать и не будет ли потом проблем? Спасибо заранее за ответ
-
Visa Application Centre Aleje Jerozolimskie 179, Warsaw 02-222 (CH Blue City, 2nd floor – entrance by stairs from the 1st floor near the “TK Maxx” shop)
-
Доброго дня, хто може пояснити процедуру- як вклеїти візу ( я знаходжуся в Україні) через товариша який у Варшаві фізично може занести мої документи
-
Elena 🇺🇦 can I ask a question?
-
Освободился слот значит. Мы подавали письмо на биометрию 12 ноября, назначили аж на 24 января. Видно тогда был ажиотаж и плюс всякие боты которые мониторят сайт сутками и записывают за деньги. А потом народ выехал частично заграницу и поотменял аппойтменты, соответственно появились слоты и люди которые а начале января записались а на середину уже аппойтмент... справедливости нет.