Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Главное что б хотя бы 1 трекинг пришёл а там дело с мёртвой точки двинется
-
Тільки чоловіку мому пару днів
-
Точно так же
-
За сколько вам вклеили в Варшаве?
-
А когда у вас статус в кабинете поменялся? У меня в субботу утром и тоже сижу в хостеле жду 3 и 4 смс
-
То лист ворк пермід ви повинні його показати в Канаді ( там вже вирішують чи дадуть його чи ні, наприклад мамам з маленькими дітками він обмежений, пенсіонерам теж
-
Курьером хотим отправлять
-
Всім доброго вечора. Ми в Варшаві вже здали паспорти. І прийшов лист на почту про підтвердження візи та що саме той лист треба показати в Канаді після приїзду в аеропорті. Таке питання: як його забрати? 😁 мають ще якісь листи прийти? Чи я можу вже призначити в візовому центрі час на відбір паспорту? Дякую. Всім гарного вечора
-
Доброго вечора. Отримав візу на дитину. Все було так: 08-07-2022 подав заявку на сім’ю (3 людини) 09-07-2022 запрошення на біометрію 24-07-2022 біометрія 26-08-2022 запрошення на вклейку мені і дружині 05-09-2022 подали паспорти на вклейку 08-09-2022 забрали паспорти (На дитину не було і до цих пір немає запрошення) 09-09-2022 відправив паспорт дитини на вклейку (БЕЗ ЗАПРОШЕННЯ) в конверт поклав паспорт дитини і запрошення на вклейку візи моє і дружини. 10-10-2022 зателефонував в Канаду запитати що з паспортом 20-10-2022 прийшло повідомлення що змінився статус по дитячій заявці (но запрошення ніякого так і немає) 24-10-2022 забрав паспорт дитини з візою Біометрія Париж Все остальне Відень
-
Ай ли просят , сегодня была спрашивала за детей, так просто инфу не дают