Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня. Чи може моя подруга подати паспорта моєї сім'ї на вклейку візи? А також потім їх самостійно забрати. Що для цього потрібно?
-
Декларувати треба при в'їзді, це ні на що не вплине, ви їдете до країни, де плануєте будувати нове життя, то звісно, що людина везе гроші. Питання можуть виникнути, коли ви почнете купувати щось дороге, звідки гроші, якщо ви їх не декларували при в'їзді. Це стосується готівки.
-
Дякую)
-
Може трохи дурне питання, але деякі заявки розглядаються в Лондоні. Лондон це Канадське місто в Онтаріо, чи Англія?)
-
Думаю Вам потрібно звонити на гарячу лінію і пояснювати ситуацію 🤷🏻♀️
-
Я без реквеста надіслала паспорти у Відень.Так як мені з чоловіком візи вклеїли ще в вересні,а сину запит не прийшов....з Відня мені прийшов емаіл,що неповний пакет документів я надіслала,і просять надіслати реквест до 10 днів,інакше повернуть паспорт без вклейки, реквеста досі немає....тому чекаю паспорта без візи 😞
-
Привіт, можливо хтось здавав біометрію у Парижі Скільки часу чекали на реквест?
-
Привет! Подскажите, у кого была такая ситуация. Знаю, что сайт ложился на прошлой неделе, потом заработал, заявка появилась. Вижу там реквест леттер, но не открывается, выбивает ошибку. Что делать в такой ситуации? Информационно: Заявка 25 июня, биометрия 5 июля, был реквест на свидетельство о рождении в октябре, теперь вот очередной какой-то. Визы нет:( вся семья получила уже, а мой папа нет
-
Без реквеста за останньою інформацією подають в Відень або Німеччині. Але пошукайте ще десь, бо ситуація постійно міняється. А римі дійсно не приймають, в листопаді пробували віддати разом з дорослими то не взяли.
-
Мы записывались через агентство