Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Всем привет! Ребята, такая ситуация: я гражданка Украины, муж гражданин Азербайджана, на данный момент находимся в Азербайджане. Сегодня заполнили анкету на программу CUAET , вечером пришло 3 ответных письма: "Biometric Collection Letter", "Client Application Summary" и "Submission Confirmation" Кому отправляли данные письма? Что с ними делать? Кто может подсказать? Заранее благодарю за ответ 🙏
-
На визе написано
-
Є якийсь термін після отримання візи на вильот до Канади?
-
Ждёт муж с мая. Писали, звонили.. ответ - вы в приоритетном приоритете
-
Ждём на детей с июня. Звонки и письма вопрос не решили. Ответ-ждите
-
1. Ребята, не ссоримся. 2. За провоцирование ждунов, будем выдавать бан.
-
Тут в чаті запитуйте) уточніть просто місто куди хочете віддати паспорт на вклейку, десь вже вище писали але мабуть не догортаєшся))))
-
Нам прийшло десь за тиждень після здачі. Реквест прийшов мені за днів 12, чоловіку ще ні Біо здавали 27.08, біо підтвердили мені 7.09 і чоловіку 15.09 записами в кабінеті 7.09 прислали реквест мені і мамі котра не здає біо по віку, на яку ми одночасно з нами у травні заповнили заявку 7.10 вислала обидва паспорти на посольство через анентство. 19.10 в кабінеті написало що винесене рішення по моєму паспорту. По мамі рішення прийняли 10.10 і написали в кабінеті. По чоловіку чекаємо реквест. Відповідь з кризовоі форми прислали стандартну.
-
А як дізнатись про таку ж схему наприклад у Римі чи у Вені ?