Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
І доречі. Ми вже більше не ждуни офіційно всією сімєю. 8 із 8 віз готові. Нагадаю ми 13.09 завезли паспорти на вклейку у Відень. Доролі з запитами. Дитячі без! 19.09 3 дорослі паспорти готові 05.10 2 дитячі готові (статус апрув без реквесту) 07.10 запит доп документів для 2 інших дитячих паспортів, надіслали відразу 19.09 апрув для 2 дитячих (без запитів) і 1 дорослого паспорта І сьогодні 20.10 готові для забирання з візового центру. Нарешті🥳🥳🥳 Заявка від 16.06.
-
Номер, который должны были прислать с визового для отслеживания.
-
www.vfsglobal.ca/IRCC-GPTWave1/Track/Index?q=shSA0YnE4pLF9Xzwon/x/CQ1P0LBKn66dLdNUfueK+yHwYi/kEeD54PZsg8usxc5exA6HsD7tfHEABw33g+Q7g== Или тут www.vfsglobal.ca/canada/
-
Я вже так з’їздив раз. Без офиційного запрошення не приймають
-
Читайте будь- ласка уважно те що я пишу Я розповів нашу історію, я ж нікого не агітую їхати без запису, а на оборот говорю що обов'язково треба мати запис, ще скинув скрін де є дві вільні дати на листопад Ще раз прошу вас перед тим як щось писати перечитайте уважно мої повідомлення
-
Реєструвати треба на ім’я дітей?Чи можна на своє ім’я?
-
Всем привет, хотел с Ирландии отправить на вклейку в Лондон, сказали нужен роял какой-то, чтобы одобрили кто-то сталкивался с этим?
-
Потрібно мати запис на подачу паспортів, мені просто повезло забиравши паспорт дружини попросив дівчат взяти без запису паспорт дитини і дитина моя 5 років була біля мене то так подивилась на дівчину з проханням взяти її паспорт ,що вона не змогла відмовити По запису приїжаєте та здаєте паспорт без реквесту ( але це має бути ваше рішення здавати без реквесту) Здав паспорт 18.10 ,сьогодні у кабінеті прийшло повідомлення що заявка схвалена
-
Это больше похоже на вбросы.