Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Тогда и мне накидайте говна, а то я здохну ожидая и работая по 16 часов в сутки
-
Лондон роздуплився нарешті ??? Усім моі сердечні вітання, а тим, хто чекає - побільше 💩
-
Трек после биометрии, данные отправлены из vfs в ircc . Без passport request в кабинете, носите паспорт куда хотите, дела не будет😉
-
Ребятааааа, я плачу 😭 какашки реально работают , только попросила накидать и тут долгожданное письмо 😭😭😭😭😭😭😭😭💩💩💩💩💩
-
Паспорта отправляла 16 сентября
-
Чекаю візу на дружину-іноземку, підкиньте какух на удачу, я вже отримала місяць тому, а вона чекає 🤞🤞🤞
-
+3 детских ещё у меня)))) Взрослую посчитали.
-
Жду визу на детей. Подкиньте и нам💩 Да побольше
-
+ 1!!!!! Вітання! 🥳🥳🥳🇨🇦🇨🇦🇨🇦 Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 Результати опитування shorturl.at/fjlq1 #approvedvisa Кількість 18.10 - 24 Дорослі - 18 Дитячі - 6
-
Доброго времени суток!) Пришло и наше время написать отзыв и нашу историю CUAET Мы семья -я, жена и двое Деток. 28.04.2022 сдали биометрию 30.08.2022 пришло мне и жене biometric validity letter (Москва). И потом тишина. 18.10.2022. Опять biometric validity letter( Лондон)и запрос на паспорт только на меня, жена и дети опять ждут.
-
в кого є віза в сша? порахуйте пліз скільки букв і цифр у вас є в номері візи) саме тур.візи я знайшла фотку візи в паспорті, але походу обрізаний кадр і однієї цифри не хватає в анкеті Куает треба вказувати номер американської візи, а вона в старому паспорті… він давно загублений, знайшла фотку тільки і то…
-
Ждать(