Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
хто скільки чекав вклейку у Відні ??
-
Всім привіт! У вівторок подавала особисто паспорти на вклейку у Бухаресті на себе, чоловіка та його брата, розповідаю. З документів потрібно: 1) паспорт з наклейкою про біометрію (у нас вони були не приклеєні, сказали наліпити) 2) роздрукований original passport request 3)Роздрукована та заповнена сoncent form (співробітниця взяла лише першу заповнену сторінку в усіх!) На другий день на e-mail прийшов лист, що документи передані в ircc, на третій день - що документи взяті в роботу в ircc. Дивно, що хоч ми вказали три різні скриньки - мені прийшов лист про мій документ, а брату чоловіка - про два документи. Чоловікові - взагалі нічого. Трохи дурнувато, але зрозуміло, чому декому нічого не приходить. Далі. Дитині з липня original passport request так і не прийшов. Кризова форма та гаряча лінія нічого не дають. Тому по рекомендаціям роздрукувала листи батьків, написала від руки звернення до офіцера з поясненням ситуації. Менеджер візового центру все це роздивлялась, сказала ще роздрукувати перший лист, де написанно, що анкета дитини надійшла в ircc - і вона відправить нас на вклейку сім‘єю. Поки ми друкували, менеджерка вже прийшла інша (україномовна і, як потім з‘ясувалося, начальниця відділу). Вона сказала, що то некомпетентна була дівчина і що теперь Посольство Канади в Бухаресті дітям без реквесту ніяк не вклеює((( що нещодавно їй повернулася пачка дитячих паспортів без віз. Можна ризикнути і відправити в Відень або Варшаву - там ПОКИ ЩО вклеюють дітям без реквесту. Ось така фігня…
-
Отправлял почтой польской в субботу из Зволень. Выбирал услугу Express. Стоило 36 злотых. Судя по треку выехало в понедельник. Сегодня в обед доставлено в центр. На сколько это быстрее обычной посылки за 20 злотых не скажу. Мое ехало через Варшаву. Думаю если бы отправлял оттуда на пару дней было бы быстрее. А лучше бы сам отвез. Заодно прогуляться бы.
-
Туди відправити можна в одному конверті, якщо необхідна зворотня доставка, то вони відправляють кожний паспорт окремо, тому потрібно оплачувати доставку за кожний паспорт окремо.
-
Вокруг апреля уже 2 недели не крутятся😁
-
Відправляють, тільки оплатіть зворотню доставку кур'єром в тій сумі, яка зазначена на сайті візового центру в Берліні до Чехії
-
Неможу натрапити, надішліть ссилку скільки потрібно оплачувати зворотню доставку для вклеювання в різні країні. Дякую🙏🏼
-
Тиждень
-
В Киеве еще и не открывался визовый центр, во Львове в связи с обстрелами не работает вроде до понедельника. Вот увидела в инстаграм такой вариант записи на биометрию.
-
Добрий вечір! Як записатися на біометрію коли немає вільних мість, вже майже місяць кожного дня пробуємо але що на Київ що на Львів не має мість для запису? Якби на подачу приймають без проблем а на запис немає мість? Підскажіть будь ласка є може ще якийсь варіант? Дякую
-
Нас 5 ро сдавали 23 июля во Львове первая виза в начале августа ещё три в конце сентября а я без визы(((