Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+48 22 153 00 42
-
А вы уже получили одобрение?
-
И я так же...
-
Привіт) Підскажіть, будь ласка, відправляти на вклейку можна в інший візовий центр? І як взагалі туди відправити, я знайшов дані на вфс куди оплачувати Я знаходжусь в Швейцарії, мені просто з пошти піти відправити чи як? І ця оплата йде тільки на зворотню доставку? Дякую
-
Шановні тут обговорюються лише: - ОЧІКУВАННЯ ВІЗИ - ВКЛЕЙКА ВІЗИ Решта тем: - Біометрія? - Як? - ЗАЯВКА - Куди? - Вакцинація! - Гадання, привороти, магія візи! - PR - Білети \ перельоти - Підкажіть? - Доставка тварин - ЗОО-ТАКСІ - Знайомства - І т Д можна обговорити ТУТ - З радістю запрошую! Дякую за розуміння t.me/speakingforwaiter
-
Я поставила....указала что хочу работать. Напишите пожалуйста, чётко - при заполнении визы там было vizitor, а был пункт work. Надо было работу выбирать??
-
Привіт, хто висилав паспорт в вересні (Варшава) маєте вже трекер номер?
-
откуда инфа? Вчера многие писали, что можно.. где же проверить правдивость?) В анкете не поставили, но на офф сайте написано, если у вас нет ВП, вы можете его оформить по приезду в Канаду. Мол гостевая на 10 лет, + ворк пермит на 3 . Одно другому не мешает
-
А они точно не потребуют контракт на работу?
-
Дякую! Что-то пишут что теперь всем с 07 ток ворк виза 3 года((( не пойму плохо ли это( хотела до конца вклейки визитерскую(