Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Неделя-было у меня, две недели у жены
-
Доброго дня Вирішила поділитись своєю історією. Подались на Куает ще в квітні Виїхали з країни лише в листопаді. Здали біометрію на початку Грудня. 10го грудня отримали запрос на паспорти, та надіслали 17го. Сьогодні кур’єр привіз паспорти з візами. Тож хочу побажати всім успіху, у вас все вийде 🙌🏼
-
Блін ,якби вони розглядали візи по заявці всіх ,так як заповнювали на сім'ю, а то більше 2 млн.заптів ,це з усіх країн,а вони одному ,двом дали і відклали потім ще одному і получається ,що вони 2-3 рази збільшили собі роботи ,взяли, розглянули відправили ,а то тасують їх ,а потім пишуть, що не справляються,невже для цього ,так багато розуму треба ,таке враження, що вони роблять це для того ,щоб їм найдовше хватило роботи ,щоб не звільнили,читав що вже є судові позови ,за недотримання термінів розгляду,але це більше відноситься до PR,але ж відомство то одне
-
У меня было такое, пока не включил впн и не ввёл капчу все с большой буквы
-
тобто просто надсилаєте, їм доставляє курєр вони бачать що у вас є запрошення на вклейку і без жодних проблем вклеюють?
-
добрий день, чи потрібно попередити візовий цент що ви надсилаєте їм паспорт на вклейку візи?
-
Ребята всем привет У меня до сих пор не высвечивается мои заявки..... У кого также??
-
Добрий ранок скиньте будь ласка посилання де можна записатись на відбір паспорта у Варшаві ?
-
Також можна почитати тут www.youtube.com/redirect?event=video_description&redir_token=QUFFLUhqazRQQXduMVNVbnZkc1ltSkJpNWR2dkkzMjY0d3xBQ3Jtc0tuWndvc2FZWU9FUE9QOGRrU2hGTHJkaVJVb0kxZU5Temo4NUJpdHRkQTVfaE1BZW9YV19HVzNlUWlYY1c0am44X0ZQVElzWldoRmhLVE5MWHA4NFhsZHpZWlRNWjlHdThrVU80ODIwcVdMZ3RKTDFmVQ&q=https%3A%2F%2Ftorontoinsight.ca%2Fottawa-prepared-to-use-aggressive-measures-to-reduce-immigration-backlog-policy-memo-reveals%2F&v=wxc8XgMF9M0
-
Выше выложили видео. + источник - www.theglobeandmail.com/canada/article-morning-update-ottawa-prepared-to-use-aggressive-measures-to-reduce/
-
Огромное спасибо. Мне нужно будет написать им спросить о возможности отправить паспорт позже чем щаданый срок, я думаю это не в консульство писать нужно ?
-