Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Це дали коли здавали паспорт дружини. Там є адреса посиланнч на кризис форму. Я писав длясебе. Чекаю відповідь
-
Ми особисто возили в Варшаву і паспорь дитини взяли без запрошення для вклейки. Незнаю як це працює якщо відправляти поштою.
-
l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fsecure.cic.gc.ca%2FClientContact%2Fen%2FCrisis&h=AT0LW82InAnW4soQnzWb8TOxXD4ihKbdMrhYhAPjYfOk-tshLeKlY_jc1O0gJH8cah8pjD2Fklfvkcen0teE4oA_HgCO6RVA7tR0Xhftre5YbfTgpVfUXbb7g_ahYPYa__g&s=1
-
Дякую!
-
Доброї ночі, Марта. Скажіть будь ласка, як швидко ви отримали фойлес, після того як ви її запросили? Дякую!
-
Привет. Можете отправить . Одно другому не мешает.. сейчас вклеивают в основном на три года .. могут и до конца действия вашего загранпаспорта
-
Доброї ночі! Підкажіть, будь ласка, після оформлення візи, отримала запит на вклейку. Оскільки потрібен був закордонний паспорт, запросила фойлес. Отримала фойлес з терміном дії до 15.02. Чи можу я зараз відправити паспорт на вклейку, якщо швидш за все до цього часу не встигаю виїхати. Якщо так, то на який термін буде надана вклаіна віза🙏🏼
-
Если честно листала, искала и устала . Дайте ссылку на криз форму. Please 🙏.