Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Зараз пошукаю посилання, писав з планшету. Ту форму заповнюєте Ви, або агент якому Ви телефонували в Канаду
-
Поділюсь своїм досвідом! Подали на візи на початку липня, з Німеччини ( Гамбург) дружині через неділю прийшло запрошення на вклейку, нам з донькою, і до сих пір не прийшло!) написав на кризис,форму , через день отримав відповідь що моя анкета в Лондонському візовому центрі і знаходиться в приорететному розгляді!) і чекаємо!) після письма пройшло вже 2 неділі…
-
Ага, я також писала агенту Діана 4096) мають в носі. "Ви в пріоритетному пріоритеті і ваша заявка позначена ургент"
-
В среднем, за последние недели Судя по статистике из сайта
-
Дорогие мои, вопрос: если хотим с женой полететь в Канаду по КУАЕТ, но хотим взять с собою малолетнего брата, 15 лет, паспорт ему сделаю, доверенность от родителей нотариально заверенная тоже будет, можно ехать или могут быть проблемы? Где можно узнать информацию? Заранее благодарен
-
6685 в групі🤯
-
Я так гадаю що вони там вже ставки приймають хто і скільки раз за день їм напише або зателефонує😂
-
Каждую неделю по 25к апрувов Видимо, мало участников в чате
-
Е ще одна кризова форма, вона відсилаєть саме в візлвий центр який розшлядає Вашу анкету, так от якщо Ви дзвоните в Канаду то офіцер її заповнює і в кінці вписує свій особистий номер, не знаю чи завжди вони так роблять, але в формі є така опція. Я особисто вже писав і на цю кризову форму декілька раз, жодної відпові не надійшло, але в останній фоомі було написоно що час розгляду 28 робочих дней…
-
В них папір закінчився 😁