Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Говорили,что лучше попасть в эти 30 дней но если не успеваешь..то хоть на 30-... чем раньше!🙏
-
Вроде сняли 30дневное ограничение, поищите в группе, недавно обсуждали эту тему
-
Я нахожусь в такой же ситуации,сижу ломаю голову как быть …
-
Писали в ircc нам сказали - ждите дальше! Ждем визу жене уже 3 месяца
-
Я 28 липня у Львові здав біо. Також поки чекаю.
-
-
Ага, там сразу ж пише, що поставив галочку більш ніяких заяв писати не потрібно. Що буде завтра ніхто не знає. Але сприймати однозначно, що після березня не видадуть не потрібно
-
то так, просто программа CUAET робиться на рік, потім приймуть черговий закон і продовжать, маю надію що дадуть по ній PR, а інакше за 3 роки мовний екзамен якщо не здати то що? все пропало і тільки но начавши нормально працювати - знов повертатись у пекло де у людей нічого нема, а держава і пенсії не дасть бо нема стажу
-
нельзя почтой - в Польшу ни один визовый НЕ ШЛЕТ. только Варшавский
-
А, туда почтой назад сами. Ну да, так должно быть быстрее
-
молча, на поезеде. в поезеде и автобусе загранники не смотрят
-
Добрий вечір!!! Вирішила відправляти свій та чоловіка паспорти через агентство в Ужгороді на вклейку візи (ми вже 2 місяці Як маємо foil less Visas), але разом з ними додавати дитячі паспорти (3 дітей, 2 вклеєні в мій паспорт). На свій страх і ризик. Подавалися 6.06. Біо 20.06. Хто має в цього досвід, напишіть будьласка.
-
Ще раз, там написано, що заявку можно подати до березня 23 року. А ми цю заявку вже подали
-
зрозумів мені жаль кожного хто довго чекає, але і самому хочеться пошвидче зустрітись з дружиною та дитиною