Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
мені здається, вони вже й самі заплутались. Я теж сама відправила паспорти дітей без запиту. Результ: я з візою вже місяць, на дітей сьогодні прийшов запит на дозвіл вивезення від батька
-
Добрий день. Поділюсь досвідом, ще вчора шукала поради куди писати та куди звонити, де мені відразу тикнули, що як я буду в Канаді, якщо таке не знаю, але я знаю коли потрібна допомога попросити іі, світ не без добрих людей… но не в тому річ, я запитала за візи для моіх дітей, мені прийшла, а дітям ні, на що сьогодні мені прийшла відповідь, що я можу відправляти дітей паспорти зі своім листом на візу, тобто чекати ім підтвердження не потрібно
-
Доброго дня, підкажіть чи хтось звертався, щоб відмовитись від зворотньої доставки? Не підкажете який там мейл., в нас причина відмови від доставки через те, що паспорти вислали 2, а оплату одну, типу немає сенсу, так як прийдеться їхати у візовий
-
m.youtube.com/watch?v=k-8TmxgnAHk&feature=youtu.be
-
Открыт но только на биометрию, сейчас про сдачу паспортов не знала и информацию не видела, есть центры которые толко на биометрию. Львов(Украина)
-
Вот я и подумала что уже все знают. Написано что с начала сентября центр открыт
-
Тогда запишитесь и едьте сдавайте лично) может уже и там паспорт принимают
-
Написано что можно
-
Есть, но биометрию сдают, я была 15 сентябра там, а вот паспорт на визу нет) только паспорт на вклейку в варшаве
-
На сайте Global Есть выбор Краков . 2 города в Польше(Варшава и Краков)
-
Меня интересует, могу ли в порядке живой очереди отдать, или только по записи
-
Так напишите кто лично приезжал… но я знаю что в кракове нельзя, только Варшава, краков только биометрию сдают(я там была)