Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня , ЦЕ СТАЛОСЬ , я отримала свою фоіл лес !! 122 дня очікування , я просто не вірю
-
Я месяц жду
-
Для статистики Стокгольм/Лондон 17.05-аплікація 13.06-Біометрія 20.07-апрув 25.07-відправила паспорт для вклейки 12.09-паспорт прийшов у VFS, забрала дали до кінця дії паспорту. . Ще один апрув очікуємо
-
Доброго дня. Сьогодні 107 день очікування візи на дітей. Дозу алкоголю уже прийнято, тож я не переживаю і абсолютно спокійна)
-
Всем добрый день,подскажите у кого то был опыт такого плана.....нахожусь сейчас в Польше,дети паспорта сдали в Варшаве и ждём вклейку виз,я до сих пор жду визу и хочу как только её получу отвозить паспорт лично в Вену,срок пребывания в ЕС сейчас пару недель,Вопрос смогу ли я потом без загранпаспорта а с укр внутренним вернуться в Польшу и обратно съездить в Вену забрать паспорт после вклейки визы ,въехали в Польшу в конце августа по загрпаспорту
-
Дякую статистики (Стокгольм)/Лондон
-
Доброго дня. Здавала біометрію в Мадриді 2.06, досі чекаю, нерви з'їла, підкажіть , як мені написати к кризову форму, як що статус в акаунті в кабінеті , написано submitted, статус Змінний , з сьогоднішнього ранку, що це? Може зачекати ,до завтра, на листа про здачу паспорта на вклейку
-
Так, через 15 днів після мене