Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+1 London. Опросник заполнила
-
Сегодня они что, решили по августовским пройтись? Что за нафиг 🤯🤯🤯😩😩😩
-
Та я щось думаю, може краще б і здала😅 може і віза швидше б була😂
-
Здравствуйте! Такой вопрос. Я отвезла паспорт 08.09 в визовый центр в Варшаве для вклейки визы. 12.09 на моей странице IRCC был изменен статус на - Your application was approved (Final decision). Обозначает ли это, что виза уже вклеена или стоит ждать другого письма?
-
У мене 81 день сьогодні )
-
Ок… тут пів чата дитячі чекає
-
получили реквест тоже?) 4 августа сдавали?
-
Подача заявки-07.08,биометрию в Гааге 12.08
-
когда сдавали биометрию и где?
-
Медицина за межами Канади UPD: Всім привіт, місяць тому вирішили зайнятись питанням медицини доки очікуємо візу. Здавали в Кракові, але при здачі в нас не взяли кров, лікар пояснила що зараз для українців це не обов‘язково зробили спрощення для зменшення вартості (здавали флюрографію та сечу). Дуже переживали чи не змусять повторно здавати медицину в Канаді, лікар сказала що запити можуть приходити вибірково на аналіз крові, але WP при в‘їзді мають видати без обмежень. Чули історії що люди здавали та в результаті WP отримували з обмеженнями і здавали повторно в Канаді. Ми ще не отримали візу та WP, але сьогодні на порталі відобразилась інформація «you passed the medical exam». Думаю що якщо до кабінету вже підтяглась інфа про медичний огляд, далі траблів з WP не має бути. Сподіваюсь інфа буде в нагоді. ( ех не такого оновлення статусу я чекав в кабінеті, але і це вже не погано🤔) #MedicalExam