Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрый день,подскажите кто нибудь что с vfs в Варшаве? Не могу назначить встречу на вклейку визы,нет вообще никаких дат на сайте,весь календарь белый и не могу дозвониться на горячую линию
-
🤨... 176-й день сьогодні і все ще чекаємо...
-
То невже не можна прикріпити в чаті повідомлення з такою інформацією замість повідомлень про роботу в Канаді, допомогу, тисяча голосувалок і іншої лабуди. Можна ж обрати цільові повідомлення, які відносяться до теми "очікування візи" (а це я так розумію з моменту здачі ВІО до моменту отримання паспорта з візою) та закріпити їх? Як саме шукати в телеграм чаті цю інформацію? які ключові слова мають бути? Пошук "повідомлення про вклейку" видає питання людей і такі самі пихаті відповіді про правила, закріплену інформацію ще щось, що ніякої користі не несе... Двічі передивився закріплені повідомлення - не знайшов навіть приблизної відповіді. Одне з відео що відправляти на вклейку, друге про кризову форму та статус заявки...
-
40 дней?! Эххх, где мои 40 дней?.. ждите! 😄
-
По деткам. Отвезли паспорта сегодня свои с запросами. Детский не взяли без запроса. Это Бухарест. Надо ждать😭каагдааа уже детям будет
-
Я просто уже два паспорта завозила - ровно календарная неделя.
-
Є таке враження, що у якийсь момент CUAET закриють і усі ми отримаємо меседж, що "пробачте, ви не встигли і до бабусі не їдете ")))
-
Я в четверг завезла малого паспорт и ни слуху ни духу с тех пор. Переживаю (((( А Валику нашему вообще за 3 дня вклеили))))
-
Нахожусь в Чехии, но подавать в Берлин, так как в Чехии нет центра
-
25 апреля отправлял допы. До сих пор ничего