Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Нечего. Сроки обработки очень длинные. Подобная ситуация у многих. Одобрят, но надо ждать. Возможно очень долго.
-
Привіт, хлопці, будь ласка, будь ласка, якщо хтось тут може допомогти мені зрозуміти, що відбувається з виїзною візою, яку я отримав із дружиною, двома синами та бабусею 4 місяці тому і досі триває!!! мої заявки в офісі Великобританії! чи може хтось відповісти мені, що мені потрібно зробити, щоб отримати візу? я дзвонив їм багато разів і багато разів писав їм у веб-формі, і відповідь чекай, чекай, чекай!!! до речі всі ми громадяни України . Дякую
-
Админы самодуры. Но они теряют свою власть в общалке) Просто пожалуйста туда. Часто пропускаем что-то мелкое, но если тема потенциально стрегерит срач на 100-500 сообщений, то это чистится.
-
Так Вы прочитайте переписку !! Тут надо удалить 80% . Я писал по теме !! Справедливости ради !
-
А что я не так написал ? Почему удалили мои сообщения ?
-
Це лотерея для всіх нас)) Кому як везе
-
Деяким на електронну пошту й час вже так само йшов
-
Дивіться))) у Вас хоч по w хоч по v буде дозвіл знаходитись там три роки, не більше. Якщо v - то потім як турист до 180 днів в році. Тому принципово Вам V? Чи все одно )