Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Я не приехала на сдачу, потом программа не пускала, писала на почту и мне они сами находили окно и предлагали, так по электронке переписывались
-
Доброї ночі! Може вже було таке питання, тоді одразу вибачаюся, але вже котру годину на сайті vfsglobal не можемо додати другого апліканта у заявку - пускає або мене, або дружину, а разом - ніяк... Пише, що вже вичерпані всі можливі апліканти... Хто може підказати , будь-ласка, що це може бути і що з цим робити?🤷
-
Доброї ночі. Відправила всі доки 25.08 на SJTD у Австрію оплатила кур’єра. через три дні подзвонили і спитали дату народження. Досі нема нічого і ні одного трек номера не приходило. Що робити? Може хтось підскажіть будь ласка
-
Может кто сталкивался с такой ситуацией… Девушка так обрадовалась , что есть свободное окошко на биометрию , что записалась , и только потом увидела , что на сегодняшний день и через час 🙈С Украину в Варшаву , к сожалению, за час она не добралась ))) а дальше не даёт программа ей записаться , пишут лимит исчерпан . Что делать ? ) Может кто то был или слышал о такой ситуации ))
-
Доброї ночі. Дівчата (мами у розводі) підкажіть будьласка. Потрібен дозвіл від колишнього чоловіка на вивіз дитини закордон , а саме у Канаду)) Але я не хочу щоб він знав у яку країну летимо. Так можливо взагалі , чи в дозволі обов’язково треба зазначити куди саме він дозволяє летіти?
-
дякую🤯
-
лист після біометрії, чи вклейка ? бо біометрія 31.08, і ще нічого нема на пошті, дякую за відповідь