Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Але я не паспорт відправила а на виготовлення проїздного. І сьогодні відправила іншої дитини з трек номером пошта пище що в понеділок буде в Дюсільдорфі
-
Я відправила звичайною почтою з трек номером 30го.2го вже прийшов трек номер що воно у них і вони відправили до офіса ircc, а 6го прийшов трек номер ввід ircc що вони його отримали і номер
-
Доброй ночі! Тут є хто з Чехії оплачував курєрску доставку з Австрії? Де ви це робили? 3-тій день бігаю, всі тільки плечима пожимають(банк, пошта) ніхто не знає. Допоможіть останній термін на відправку завтра😭
-
Навряд вони аж так переймаються нашим душевним станом. Там усе формалізовано. Думаю якби перестали приймати то просто повідомили)
-
Спасибо большое
-
Как узнать статус моей аппликации и где она рассматривается? Вариант 1.Позвонить на горячую линию +16133214243 6:30-19:00 Время по Оттаве . Языки, английский и / или французский. Что можно узнать позвонив на горячую линию: - офис рассмотрения заявки - на каком этапе рассмотрения вы находитесь - какие этапы вы прошли - нужно ли дослать документы 2. Отправить письмо через кризисную форму secure.cic.gc.ca/ClientContact/en/Crisis Или напрямую в офис [email protected], - Бухарест [email protected], [email protected], - Варшава [email protected] - Вена [email protected], [email protected] - Лондон [email protected] - Анкара [email protected] - Москва [email protected]
-
Добрый вечер, подскажите пожалуйста номер телефона по которому можно позвонить узнать, что происходит с делом?
-
Як довго паспорти йшли до Дюссельдорфу?
-
Я просто заполнила как мать одиночка отца нет. Но пока и не одобрили и не отказали и дополнительных документов не просят.Биометрию сдала сидим ждём .🤷🏻♀️
-
В Гааге не вклеюють а відсилають у Лондон, а то надовго
-
Чому так? Чому не в Гаагу?
-
Ми з Нідерландів в Дюссельдорф відправили