Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
+1 віза ! 4 місяці очікування ! Подавали сімейну заявку ( я, чоловік , дитина) поки що тільки мені прийшов Passport request . Скажіть , будь ласка, як правильно і куди відправити паспорт ( Польща) Які документи крім паспорта . Я відчуваю себе кротом 🫣 не розумію що дальше робити🙈
-
И наоборот. Дети с визами. А родители нет)
-
Я этого тоже прикола не понимаю. Разве не видят что одна семья и их надо как-то одновременно одобрять...
-
А зачем он
-
Чек, если доставка назад курьером.
-
Вы хоть в режиме ожидания, а некоторые даже на био до сих пор не могут записаться, так как там уже сильнее прикрутили гайки!)
-
Друзья, подскажите пожалуйста, можно ли лично забрать паспорт с визой в офисе VFS global, если в пакете документов указал что заберу лично? (он уже готов) Живу в Лейпциге, хочу забрать документы в Берлине. Пришло сообщение, что вроде как нужно обязательно доплачивать за почтовый сервис и они вышлют, только так, не могу понять.
-
Отримала у ВІДНІ в паспорт візу , здавала особисто в поштову скриньку в них в офісі. По термінам СР о 16.50 вкинула конверти ЧТ емейл ,що відкрили конверти ПТ паспорти в процесі вклейки СР десь об 11.00 паспорти направлені з офісу до візового центру Десь об 18.00 що ready for collection, зо можна забирати ЧТ сьогодні забрала зранку (8:00-17.00або 17.30) зайняло хвилин 8 , черга була, емейл не перевіряли, на мамы паспорт запитали дані її і більше нічого, на англійській,одна працівниця знає українську, що ще а якщо прийти без ready to collection емейлу ,то ще не було у дівчини паспортів, бо їй тільки емейл прислали ,що відправили до візового. Віза у мене на 3 роки worker , заповнювала анкету на початку липня Моде комусь знадобиться ця інфа
-
Всем добрый день! 🎉🎉🎉 + 1 виза Сегодня я получила запрос на паспорт, муж еще ожидает, подавались вместе. 14.07 - Client Application Summary 15.07 - Biometrics Collection Letter 16.07 - Submission Confirmation 05.08 - Biometrics Completed (Варшава) 08.09 - Biometric Validity Letter 08.09 - Original Passport Request Всем виз!!
-
Ми подаємо на вклейку: Original Passport Request Consent from Паспорт це все?
-
Ох и гавнецо😆
-
Только для украинцев