Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Сьогодні тільки 1 запит був, і то я думаю що він просто якось випадково із запізненням надійшов😅
-
Всім дякую за відповіді. Правила правилами але в них там повний бардак судячи по кількості людей які хочуть отримати візу і не все так як прописано в них сторінці так і робиться. Все добре лист тільки що отримала що готові візи і можна забрати, подавали в Варшаві. Всім щасти
-
Правила і закони
-
Може ще вкажіть на якій сторінці паспорта?
-
Така позиція буде і в Канаді .це мене тішить.
-
Повірте, я бажаю Вам - найшвидшого вирішення проблеми і щоб всі отримали візи і паспорти, абсолютно всі.... Але є така штука, як - правила і закони, котрі прописані на офіційному сайті програми. І якщо там чорним по "в'єтнамському" пише - НЕ відправляти паспорт без підтвердження - то я вважаю, що це для когось і для чогось написали. Наприклад для того, щоб "ризикові" люди не на чудили "ділов" і не зробили собі ще більше проблем. А потім ходили і шукали відповідей на свій "ризик в ситуації" в сторонніх людей. Як для прикладу. Моя позиція - чітка - є правила? - дотримуйся їх. Якщо комусь "підфартило" отримати візи дітям таким "способом" - то це випадковість і збіг обставин - і не більше. Не несу ніякої агресії в своєму повідомленні. Всі дорослі люди і чинять все на СВІЙ страх і РИЗИК!!! Щасти Вам)))
-
Это очень сложно
-
Це ваша думка і вона правильна, але вкожного бувають різні обтавити і якщо люди так ризикують то це говорить про те що це було вкрай необхідно
-
Дякую )
-
Дякую за відповідь а скільки часу буде тривати обробка документів після такого повідомлення ? +-
-
Так Варшава