Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго дня, підкажіть будь-ласка: У дитини паспорта немає, він вписаний лише в паспорт батька, то питання - куди ставити візу саме на дитину? На мене й чоловіка passport request letter вже прийшов, на дитину заявка ще в процесі.
-
Ребята, скажіть чек на курєрску оплату зворотнього повернення паспорту - ЯКА ПРОЦЕДУРА!? - береш реквізити VFC тієі країни куди відправляєш паспорт - йдеш в банк і за цими реквізитами оплачуєш суму, яка вказана на сайті за курєрску доставку - вкладаєш чек в конверт - чекаєш на зворотню доставку. Так?! 😕🙌
-
Зрозуміла. Ну я буду пробувати. Просто чула , що у Відні досить швидко проходить процедура. Просто я не хочу відправляти паспорт з України. Бо ці очікування вже надоїли)
-
У мене є закордонний паспорт в який повинні вклеїти візу. Я сама по ньому виїхала б до Відня. Здала там паспорт і оформила б куєрєра і поїхала б додому по внутр і чекала б на свій закорд
-
Ну це так! Але виходить що інший працівник сказав зовсім інакше) особисто я б відправляла! Якщо люли знаходяться неподалік! В ящик кидають і самі забирають! Навіть якщо паспорт буде пустим, нічого не втрачає людина!
-
І що вона робила? Хіба ще раз дзвонити в службу і переконатись чи дійсно не буде проблем. Бо я планую поїздку вже за пару днів. Нема чого тягнути
-
Мені як раз би так було добре. Відвезти самостійно, в'їхати по внутр і чекати на паспорт
-
Ну, в Дюссельдорфе работник визового всем говорил про детей, чтобы не делали этого, если нет запроса. Сказал, я знаю, что многие так делают, что есть такая информация, но так делать нельзя. Слышали лично. Но тут лично каждому решать,,,,
-
Вони не казали за якусь конкретну країну. Але я вже зробила запит на це питання і чекаю , що скажуть Але думаю, що без різниці яка