Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Доброго вечора. чи можна українцям по Європі літати по закордонному небіометричному паспорті? дякую😊
-
дякую😊
-
в мене була помилка колись, я писала в чат підтримку вони сказали що до 3 помилок нічого страшного. Але ви можете теж запитатися на сайті райнейр у чаті - вони відповідають навіть якщо черга десь за хвилин 15-20
-
Скоріш за все ні, якщо ви правильно інші данні (номер паспорту) вказали. Але точно вам крім представників авіакомпанії навряд хтось скаже. Думаю не критично точно. Максимум займе трохи більше часу 🤷🏼♂️
-
Доброго вечора. трошки не по темі😳 якщо у квитку Ryanair зроблена помилка в прізвищі ( одна літера в середині прізвища ) неправильна. Це може спричинити якусь проблему? як думаєте? Виправити вже запізно, бо вже зроблений чекін. Дякую😊
-
А скільки сину ? Більше 18?
-
чоловік везе мій паспорт і дітей. бо йому ще не прийшло запрос на паспорт, але якщо і йому вже прийде до того часу, то він вернеться по другому небіометричному паспорті. Я думаю можна так по небіометричному зараз літати українцям. не впевнена на 100%
-
Будем ждать. Спасибо большое
-
Скажите пожалуйста, моя жена сдала биометрию 17 Августа! Проверяли онлайн до сих пор данные о них не появились в системе. Это нормально? Я сдавал в Саудовской Аравии в тот же день появились. Если кто-нибудь сталкивался с таким прошу делиться информацией. Спасибо большое! Всем желаю удачи!
-
Expedia.com