Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Паспорта дітей Реквест батька Копію моєї візи(мами) Consent form Роздруковані анкети дітей з кабінету(там вказано що летимо всі разом) 2 аuthorization letter на батька, бо він поїде забирати. Сьогодні ще хотіла надіслати через кризову додатково згоду батька на вивіз дітей, але не довелося)
-
Ребята привет Можете помочь пожалуйста, кто сейчас в Анкаре находится ? Я отправил из VFS Баку свой паспорт, просто уже 15 неделю жду его Он может там валяться просто в Посольстве, но я не могу в Анкару без загранпаспорта полететь.. Быть может кто-то сходит кто сможет туда прям, и если получится как то решим этот вопрос.. Можете помочь пожалуйста, уже просто без понятия что делать Писал кризисных форм 35 штук, веб-форм 25 где-то, писал напрямую столько же в Посольство тупой игнор. Звонил в Посольство в Анкаре, и Оттаву на горячую линию, будто им в кайф так делать, снова ответа нет. Кто сейчас там находится дайте ответ пожалуйста..
-
Чи потрібно бути вакцинованих від Covid-19 перед здачею біометрії?
-
Для статистики: щойно отримала запит на паспорт. Біометрія-15.08.2022, Братислава. Додам, може кому буде цікаво. При заповненні допустила помилку, не зазначивши, що змінювала прізвище при одруженні. Багато разів поривалась написати їм про це, розуміючи, що в анкеті є прізвища батьків (відмінні від мого), але син, який проживає у Канаді заперечував, переконуючи мене, що вони не можуть нічого перевірити.
-
Спасибо за ответ ❤️
-
Мне вернули ровно через 10 дней,но паспорт сестры я сдала в понедельник,в пятницу уже был в визовом центре
-
Привіт, скиньте посилання, де записатися на візит в віз центр в Варшаві, щоб забрати паспорт🙏
-
Добрый день. Скажите пожалуйста, через сколько дней вам дали паспорт с вклееной визой? Я хочу приехать в Берлин, и думаю на сколько там нужно будет оставаться.
-
Для статистики. Щойно прийшов паспорт ріквест. Моя заявка: 29.08.2022 заявка 20.09.2022 біо 11.01.2023 паспорт ріквест Заявка дружини: 29.08.2022 заявка 28.09.2022 біо 08.11.2022 паспорт ріквест Дружина вже понад місяць чекає паспорт після відправки на вклейку візи. Жодних трекінгів не отримала. Кілька днів тому вперше написав в кризис форму. Схоже що це допомогло або просто так співпало.
-
Особо вариантов не много. 1. Ехать самому сдавать документы и оплачивать обратную доставку курьером ( за Египет не скажу но в Кишенёве предварительно не требуется запись) 2. Отправлять документы почтой, вкладывать квитанцию об оплате обратной курьерской доставки ( тут можно почитать про стоимость и реквизиты visa.vfsglobal.com/egy/en/can/additional-services) 3. Сначала самому сдать, а потом самому забрать 4 Как вариант найти наше туристическое агентство в Египте и попробовать организовать через них. В Украине тур агентства наладили схему с отправкой паспортов в Европу.