Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Справок о несудимости больше не будет вообще. Этот Реестр закрыт в том виде, в котором был… Думаю, и так все понимают, почему именно так произошло.
-
Про довідку про несудимість Наразі замовити в Дії витяг про відсутність судимості неможливо, оскільки в реєстрі МВС проводяться регламентні роботи. Проте ми знаємо як і де ви можете його отримати. Тому ділимося: 1. Перейдіть на сайт МВС — vytiah.mvs.gov.ua/ 2. Авторизуйтеся за допомогою кваліфікованого електронного підпису або BankID. 3. Заповніть заяву та надішліть запит. Заява оброблятиметься протягом 30 днів. Тож як тільки витяг буде готовий, ви отримаєте про це сповіщення на електронну адресу.
-
Тоді, скоріш за все, Вам ще не одобрили візу і відправляти вам нічого пока не потрібно
-
Тільки ця справка наче дійсна лише 6 місяців, тому наперед її брати в Україні наче немає сенсу. А потім написали що можна зробити запит онлайн
-
Тоді, я так розумію, краще взяти такий документ перед вильотом. Але ж їм потрібно буде свіжий документ, тоді краще перед подачею на пр сходити в укр консульство в Канаді і попросити цей документ
-
немає і не було
-
Це коли розглядають заявку на візу, можуть зробити запит в Україну ( але це не точно). А на PR треба police clearance document.
-
Нічого не ясно але цікаво. Для того щоб подати паспорт на вклейку візи у Вас повинен бути лист passport request в Вашому кабінеті ircc
-
И там же в комментариях написан новый адрес 👌🏻 Но лучше сделать так, как я написал выше. А вообще идеально, на их сайте есть почта «инфо» и на неё написать запросить инструкции для подачи паспорта на вклейку. Они отвечают обычно в течении 1-2 рабочих дней. И там будет вся информация от документов, которые нужны, до адреса актуального
-
доброго вечора. поясніть, будь ласка, чи обов‘язково потрібно чекати листа для вклейки візи у паспорт? тому що хлопцеві прийшов лист на пошту з проханням відправити або привезти паспорт на вклеювання візи, і на місці у Варшаві сказали, що якщо я хочу вклеїти і собі в паспорт то потрібен тільки цей лист в можму акаунті остаточне рішення схвалення стоїть 18 травня, подавалися ще 11 квітня…
-
Разве они не делают сами запрос?
-
Тогда лучше смотреть на самом сайте. Тут вам могут что угодно написать. В письме «запросе на паспорт» есть активная ссылка. Которая ведёт на список всех VFS. Находите там Бухарест и там будет адрес
-
Yes, you need this document if you want to get Permanente Residency
-
Классная штука Гугл, правда?) Советую попробовать 👌🏻😉