Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Якщо будете оформлювати доставку з dhl то робіть лише через комп’ютер. З телефону приват особа не може оформити 🙃 По телефону також не можна тож тільки через комп’ютер 🤣 такий він Стокгольм
-
Ні, відправляла DHL, 12km від моєї адреси до vfs, від дверей до дверей я оплатила 640kr
-
Ні, на сайті VFS в "контактах" є email. Шукайте сайт для країни де ви відправляли паспорт (тобто я надсилала в Каїр, тож обирала єгипетськтй VFS сайт, чоловік в Гаагу - нідерландський)
-
Если Ваша анкета в процессе Вы не можете ее удалить. В письме, которое приходит после подачи заявки черным по белому написано: не дублировать заявки, иначе это приведет к cancelation. Скрин Вам выше скинули. Это не лотерея - чем больше билетиков, тем больше шансов. Не тормозите работу офицеров у которых и так завал полнейший.
-
В Стокгольм б не радила дуже довго все, відправила ще 26.07 і досі тиша, vad відповіло очікування від 6 тижнів. В кабінеті IRCC досі змін немає(((
-
А на яку пошту ви писали? На кризову форму?
-
В эту среду уточнял, сказали нет, только отправка!(
-
Напишите им email с просьбой прислать трекинг номер. Я через день, после доставки почтой, писала и прислали номер, потом сама отслеживала, на почту никаких уведомлений тоже не приходило.
-
Усім привіт! Хто телефонував на горячу лінію, там 8 потім 2 ? Натискати , щоб з оператором з'єднатися? І може мав хто досвід, якщо англійська не дуже хороша , чи терпляче вони ( оператори ) до цього відносяться ? І мені потрібно наголосити , щоб саме з'єдналися з офіцером , який розглядає справу?
-
Я відправила паспорт у Мадрид на вклейку DHL 25.08 він по даних DHL був у них, а далі ніякого інфо від візового, що вони отримали(