Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Прийшов biometric validity letter, це означає що буде скоро віза , чи ні ?
-
Вчора отримали запити на паспорти (3 шт.)👌біометрія 08.06., запит 24.08.
-
Обов’язково. Наразі тільки можу дати пораду тим хто тільки збирається відправляти запит на foil less, якщо ваша анкета зареєстрована в іншій країні ніж ті 6 з яким можна литіти по foil less, обов’язково вказуйте у своєму запиті що плануєте переліт з однієї з тих країн, інакше можуть відфутболити, як трапилось зі мною, я так тиждень втратила чекаючи😔
-
ну вот( мі сдавали в один день, я получила давно запрос на вклейку, дочка не получила до сих пор. Пролетела с универом
-
У меня точно такая же ситуация, сдавали в августе, у мужа статус поменялся на «completed»в графе биометрия, а у меня нет 😫 Звонили в IRCC, говорят, что они видят мою биометрию, но все равно как-то не спокойно мне. У кого такое было и как все разрешилось???
-
Привіт всім. Можливо комусь буде в нагоді наш досвід: 07.07.-заповнили аплікацію сімейну 2 дорослих 2 дітей 11р і 4 місяці( вклеєна фото в мій паспорт) 20.07 біо Берлін 28.07 дитині 11 р. запит( в цей день в нього д. н. виповнилось 11років) 20.08 валідація 11:40 нам з чоловіком 12:09 запит на паспорт Маляткові нашому нічого неприйшло( а 30 днів спливає з 28.07 старшому на вклейку і хотіли всі паспорти відправляти) тому я написала лист на кризисну форму, 4 листи в Лондон( бо там оброблялись наші з чоловіком заявки зазначено в валідації і кінці листа зліва) і дякувати Богу 25.08 о 12:00 прийшов запит нашому маляті.
-
И мне и моей семье🙏
-
+2 Вітаю🥳 🇨🇦) Будь ласка, пройдіть міні опитування для статистики 🗳 shorturl.at/jRZ13 #approvedvisa 33 - сьогодні !!! Продовжуєм в такому ж темпі!!!