Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Добрий день. Така ж сама ситуація. Отримали візи в Анкарі в листопаді-грудні. Дорослі і дитина 17 років отримала, дитина 10 років чекає з серпня місяця. Кожних 2 тижні пишу різноманітні листи, але відповідь так ж сама - очікуйте.
-
Доброго дня. Скажіть будь ласка. Купив квиток з Варшави до Торонто з пересадкою в Франкфурті (2,5 години), нае я там повинен бути транзитом але є занепокоєння. Віза в мене скінчилась щє в Марті 2022 , статусу УКР не має бо я до війни заїхав. Наче моя віза автоматично продовжена із-за війни в Польщі. Цікаво чи будуть у мене впроблеми при пересадці в Франкфурті. Чи в Польщі не пустять на рейс? Де саме печатку ставити будуть в Польщі чи в Німеччині? Ктось сталкувався з такою проблемою?
-
Пробачте, віза сину : 26.12.22
-
У меня сегодня ДР. Загадала желание: визу для всей семьи. Хочу что бы моё желание сбылось. Всем виз.🥳🥳🥳
-
Вітаю вас!🥳 Але дати трохи не зрозумілі... Начебто дитина отримала раніше вас. Коли дитина все ж таки отримала? Теж чекаємо дитячу.
-
Друзі, ділюсь гарною новиною. Отримав довгоочікувану візу сину. Бажаю всім, хто довго жде, пошвидше отримати. Подробиці нашого квесту розпишу нижче, може комусь також допоможе. Не втрачайте надію! Заявки: 22.06.22 Візи батькам: 15.08.22 Паспорт реквест сину (3 роки): 25.06.22. Віза сину: 05.06.22 Все робили з ОАЄ, заявки розлядали в Лондоні. З Вересня став писати, дзвонити. Загальну кризисну форму Cuaet. Лондонську кризисну форму. Та ще имейл на Лондонский офіс (всі деталі можно знайти в закріплених повідомленнях, подяка адмінам группу за це 🙏). Нам допомогли кризисні форми, писав кожну неділю. Зазвичай, відповідали стандартно (все ок, чекайте) або ніяк. Але останнього разу через пару днів після відправки прийшов запрос на паспорт сину. Також дзвонив три рази на хотлайн. Там все від людини залежить. Мені траплялись агенти які все дивитись й тільки казали все ок, чекайте, але чув історії де людям допомагали. Ще писав на імейл в лондонський офіс, відповідали стандартно, але останній раз дали декілька порад, щоб всі документи та деталі заново переслати через імейл, але на той час вже отримали візу. Нехай вам щастить та отримали візи якнайшвидше.
-
Вы уже и паспорт забрали с визой?
-
-напишу свою думку далі Бо є обмеження в повідомленнях -невизначеність чи залишусь тут так є , тому що в Україні краще жилося -за чоловіком ще невстигла заскучати хто писав бо тільки приїхала ) -дитина так потрібно в школу і роботу буде складно найти - пока працюю онлайн так як в Україні маю свою справу -чому поїхала тому що війна Дитина почала боятись вибухів і сирен - хочу щоб все пошвидше закінчилось та вернутись додоми😉 -хто пише. …Що ми так довго візу чекаємо , ми також довго чекаємо і чоловік ще неотримав і чекає А є такі яКі пишуть таке взагалі не жили давно в Україні а скористались програмою І від війни невтікали… і всього того не відчули