Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
У меня с разнице в час пришёл паспорт реквест. Подождите немного
-
Придёт свекрови ещё. Ждите.
-
Вау, хочу так само. А ви собі чи на всю родину?
-
Номер IRCC находится на второй странице письма приглашения на сдачу биометрии. Его нужно смотреть в своём кабинете, где вы подавали заявку на визу. Это просто тринадцати значное число.
-
Всім привіт, можливо хтось стикався з такою ситуацією : Я скасувала своєму татові апоінтмент на здачу біометріі у Варшаві, хочу записати на Львів. Коли створюю запис, пише що мій IRCC вже використовується, хоча я відмінила запис, і на пошту також прийшло підтвердження того, що я його відмінила. Чому пише що мій IRCC вже використовується?🥺
-
сходіть до них в центр запитайте якщо ви у Львові або телефонуйте
-
Друзі, розповім по вклейці візи в паспорт у Відні . 16 серпня залишила конверт у поштовій скриньці в VAC . Попередньо охоронець на вході перевірив правильність заповнення документів. Сьогодні 19 серпня прийшов мейл , що можна забирати готовий паспорт. Чи хтось володіє інформацією, скільки днів я маю, щоб забрати паспорт? Справа у тому , що я в Україні зараз і тільки на наступний понеділок буду у Відні.
-
Ось в цьому і біда. Я не розумію чому так.
-
А Влад тут молился всем богам в Анкаре )))) Мы тоже майские, силы тоже на исходе….
-
Це означає що пішов процес вклейки, чи іхати забирати?
-
у чоловіка така ж сама наклейка біометрія в нього підтягнулась в кабінет здавав 26.07 у вас бачу що немає інф. про біометрію