Ждуны CUAET Canada 🇨🇦
-
Итак… Я усе ещё не верю что это пишу. +2 визы. 1.05. Заявка 10.05 био Тбилиси 19.08 валиди и запрос на паспорт Мне и девушке, подавались вместе. Рассматривала Анкара. Шо там ещё надо написать? На 101 день. Но все ещё не уверен, что я не сплю.
-
десь вище я бачила скрін з такою купою листів, у мене немає жодного 🤦♀️
-
Я не здавав 22 червня. Я здавав 13 липня зранку мені навіть вклейку дали. То інша дівчина здала 22 червня . А я написав що в мене то саме не в сенсі що я здва 22 червня і в мене теж сайт не показує біометрі. А в сенсі в мене то саме я здав давно (5 тижнів тому) і в мене на сайті так і не зявилось що я здав біометрію.
-
вони повинні надсилати інформацію, що отримали паспорт, відправили на вклейку і так далі, якщо нічого такого немає, то і листа що паспорт можна забрати, я думаю не буде. Краще їм написати чи поздвонити
-
Може хтось має номер консульства в Відні, напишіть якщо можете. Дякую
-
а як ви могли здавати біометрію 22 червня у Львові якщо центр запрацював з 13 липня чи я щось плутаю
-
Ущипните меня кто-то. Я точно не сплю?
-
Дозвонились
-
Скажите кто-то звонил на горячую линию... дозвонились? Мы три дня не можем даже гудки не идут..((
-
я так розумію має з'явитись лист про те що можете забирати паспорт останній лист в моєму кабінеті це запит на паспорт (запит на вклейку і все)
-
мені від vfs нічого зовсім не приходило🤷♀️
-
Переживаємо, щоб з паспортами не було потім проблем
-
Львів. Я дзвонив на гарячу лінію мені сказали що біометрію отрмали. Але чому на сайті немає ну уточнють. У вас теж піометрія не зявляється в системі.
-
А де ви здавали ?
-
особисто забрати точно можна, мій знайомий забирав дві неділі тому, також надсилав до Відня
-
те саме.